FORSIDE BOOKING MUSIKERTILMELDING / ENTERTAINERTILMELDING LYD & LYSUDLEJNING GÆSTEBOG LINKS FAQ
JESPER K. ANTONISEN


Jesper K. Antonisen startede som 15 årig knægt med at spille til fødselsdage, bryllupper, konfirmationer, ja kort sagt alt hvad der kunne gå under undskyldningen at være en fest.

Et af Jespers varemærker er hans brede repertoire. Der er musik fra næsten alle genrer, så der er ingen der går forgæves hvis de vil have en glad aften med go´ musik. Dog befinder Jesper genremæssigt sig bedst i pop og rock fra 70'erne, 80'erne, 90'erne og frem til i dag. Er man til nyere dansktop, er det bestemt ikke det man får mest af....det er der mange andre dygtige musikere der spiller;-)

Han er ikke en musiker der bare sidder og gemmer sig bag sit keyboard i et mørkt hjørne af lokalet. En af de vigtigste opgaver for en musiker, er at "læse" publikum rigtigt. Her kommer Jespers lange erfaring ham til gode. Til privatfester, klarer Jesper selvfølgelig også den afdæmpede og lyttevenlige dinérmusik.

Nogle af de numre du vil kunne høre under middagen kunne f. eks. være Your song m. Elton John, Du er med News, Sir Duke med Stevie Wonder, New York New York med Frank Sinatra, Careless whisper m. Georg Michael og mange andre. Genrene spænder meget bredt og musikken bliver afstemt efter det publikum Jesper sidder over for. 

Som udgangspunkt er Jesper K. Antonisen ikke en musiker der uopfordret står for underholdningen når middagen indtages, men hvis man ønsker at han skal være klar til at hjælpe publikum over eventuelle døde punkter i festen er det vigtigt at man gør opmærksom på at man gerne vil rystes lidt sammen.

Et rigtig godt alternativ til det underholdende ilslæt til festen, kunne være et serverings-teater som du kan booke sammen med Jesper K. Antonisen. Det vil med garanti være noget gæsterne vil huske festen for. Klik på Tjenerkompagniet for mere info og ring eller mail for tilbud på musik inkl. tjenershow.

Jesper K. Antonisen spiller også i duoen No Limit og spiller i hele Danmark.
Du kan klikke her eller på booking-logoet for at se om Jesper K. Antonisen er ledig til dit næste arrangement.

Klik her hvis du vil se billeder af Jesper K. Antonisen og No Limit.


Jesper K. Antonisen
Musiker med mange års erfaring.

Har du spørgsmål kan du finde svarene på FAQ, men du er også velkommen til at sende en mail.


Café Kølbert
Danmarks ældste og mest kendte serveringsteater hos Avenue Music... Læs mere...
 
Split-Risk booking
Nu er priserne sat endnu mere ned... Læs mere...
 
Underholdning til Brunch
Book musik/underholdning til Brunch fra kr. 900,-... Læs mere...
 
Gearsalg
Musikudstryr du kan købe eller byde på... Læs mere...
 

Avenue Music - Skovvænget 22 - DK-4862 Guldborg - Tlf. (+45) 70 200 534 - info@avenuemusic.dk - Login

Webdesign og udvikling af www.webtemplet.dk